Sunt de acord cu politica de cookie
Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Comanda ta

Folosind meniul din stanga, navighezi prin categoriile de produse. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, trebuie sa apesi pe butonul Adauga in cos. In pagina cosului de cumparaturi, ai posibilitatea sa revezi lista produselor, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Dupa ce ai ales produsele, apesi pe butonul de Comanda, unde vei putea inregistra toate datele necesare operatorilor MAGzone pentru a prelua comanda.

Pasul 1. Optiuni comanda

a. Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi urmatorii pasi si apoi sa apesi pe Confirma comanda.

b. Daca esti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Daca nu esti de acord cu acele date, le poti modifica, urmarind fiecare pas. In caz contrar, apesi pe butonul Confirma comanda.

Pasul 2. Date cont & facturare

In acest pas vei completa toate detaliile necesare operatorilor MAGzone pentru a inregistra comanda dorita. De asemenea, daca doresti ca datele aferente contului tau sa fie aceleasi cu datele de livrare, poti selecta acest lucru tot din pasul 2.

Pasul 3. Date livrare

Vei completa acest pas doar daca doresti ca adresa de livrare sa fie diferita fata de cea pe care ai completat-o in Pasul 2.

Pasul 4. Metoda de livrare

In acest pas poti completa metoda prin care vrei sa fie livrat produsul.

Pasul 5. Metoda de plata

In acest pas poti completa metoda prin care vrei sa achiti valoarea produsului.

Pasul 6. Confirmare comada

In acest pas vei putoa verifica inca o data optiunile alese de tine. Prin butonul trimite comanda vei plasa comanda. Vei primi un mail de confirmare, iar unul dintre operatorii MAGzone te va contacta in cel mai scurt timp.