Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Ghid Bere artizanala: Pasii catre o afacere de succes!

Cod produs: BIE001
Disponibilitate: In Stoc
Pret:
95,55 Lei
fara TVA: 91,00 Lei

Afacerea foarte accesibila cu care veti da lovitura! Produceti BERE ARTIZANALA! 

Berea artizanala este produsul perfect din toate punctele de vedere!


Stiati ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de bere la nivel mondial?
Cu cei 85 de litri/cap de locuitor/an ne situam pe un „onorabil” loc 8 in Europa si pe locul 12 in clasamentul mondial, liderii fiind cehii (142 de litri), urmati de austrieci (105 litri) si de nemti (104 litri).
Piata autohtona a berii este asadar una solida, sigura, fara fluctuatii semnificative si care atrage venituri de 2,4 miliarde de euro (da, in fiecare an scoatem din buzunare 2,4 miliarde de euro ca sa-i dam pe bere!).  
Iar vestea buna este ca, pe aceasta piata pot patrunde cu succes si micii producatori care fac bere artizanala (doar cateva sute de hectolitri pe an, intr-un spatiu redus). Atuul lor consta in faptul ca, nefiind limitati de rigorile unui proces industrial, ei pot jongla cu retetele si pot veni pe piata cu beri cu arome inedite, mereu proaspete si foarte sanatoase.
Deveniti si dvs. producator de bere artizanala!

De ce este productia de bere artizanala o afacere exceptionala?
 
►Berea artizanala are un gust aparte
Berea artizanala (numita si bere craft) este berea pe care o puteti produce la dvs. acasa, prin metode traditionale si cu ingrediente 100% naturale, fara niciun fel de aditivi si conservanti. Ingredientele sunt cele clasice – apa, malt, hamei, drojdie de bere – doar ca aveti libertatea sa le combinati cum vreti, de aici si gustul deosebit.  
Da, berea artizanala are un gust mai puternic, este mai aromata si are mai putin acid. Joaca dvs.se transforma astfel in ceva serios, doar ca trebuie sa tineti minte exact procesul parcurs, ca sa puteti reproduce gustul obtinut la un moment dat. Iar in ceea ce priveste alcoolemia, ea este aceeasi ca la berile industriale, in jur de 5%-7%. 

►Berea artizanala este sanatoasa
Berea artizanala nu este pasteurizata si nici filtrata. Pasteurizarea este un proces de incalzire a berii deja preparate la o temperatura de 60-80 de grade, cu scopul de a-i prelungi semnificativ durata de viata. Iar filtrarea ii creste limpezimea si stabilitatea microbiologica, doar ca aceste procese ii afecteaza gustul, culoarea si caracterul de produs 100% natural si sanatos. 
„Ne place sa ne jucam cu ingredientele clasice in asa fel incat sa scoatem un gust nou. Dar nu pasteurizam si nu filtram nimic. E pacat sa schimbi ceva ce e sanatos si bun de la natura si sa-l supui unor procese doar ca sa tina mai mult sau sa fie mai ieftin”, explica Ionut Ciobota, unul dintre patronii micro-berariei 1717 din Sibiu.

►Berea artizanala castiga din ce in ce mai mult teren
Consumatorii, in special tinerii, sunt din ce in ce mai incantati de posibilitatea de a bea o bere buna, care sa le satisfaca dorinta de diversitate si de experiente noi. Acesti consumatori vor o bere autentica, gustoasa, sanatoasa si proaspata. 
In momentul de fata, berea artizanala inseamna doar o picatura in oceanul productiei  autohtone de bere, dar lucrul acesta se va schimb curand.

Ce informatii valoroase cuprinde ghidul Berea artizanala. Pasii catre o afacere de succes?

Sumarul complet al ghidului il gasiti in coloana alaturata. Prezentam in continuare cateva extrase interesante:

1. Cum se produce berea artizanala
Pentru a produce bere este nevoie de experienta si multa grija la cantitatile si la temperaturile utilizate. 

2. Principalele tipuri de bere artizanala
Berile artizanale, la fel ca si cele industriale, sunt de mai multe tipuri si multumesc toate gusturile. Cele mai cunoscute si raspandite tipuri de bere artizanala sunt:

yes Berea artizanala Ale

yesBerea artizanala Lager

yesBerea artizanala Stout 

yesBerea artizanala Porter 

3. Cine poate produce si comercializa bere artizanala 
Pentru a comercializa bere artizanala aveti nevoie de urmatoarele autorizatii:
♦ autorizare sanitara
♦ autorizare sanitar-veterinara
♦ aviz de functionare de la Primarie pentru spatiu 
♦ autorizare SSM
♦ autorizare ISU

Puneti in practica informatiile din ghidul complet despre realizarea berii artizanale!

Scrie un review

Nume:



Review:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: