Cos cumparaturi
0 produs(e) - 0,00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol!

Covrigarie - O afacere cu profit imediat!

Cod produs: LOG001
Disponibilitate: In Stoc
Pret:
76,65 Lei
fara TVA: 73,00 Lei

 

Covrigaria va poate aduce un profit net de cateva mii de euro pe luna!


Perspectivele unei afaceri cu covrigi sunt luminoase. Covrigii sunt bine ancorati in constiinta romanilor si pot aduce incasari de exceptie celui care ii produce, cu conditia sa fie indeplinite cateva conditii relativ nepretentioase: 
 
1. Covrigii sa fie realizati sub ochii clientilor, intr-un cuptor amplasat la vedere; 
2. Sa aiba un gust bun (nu e necesar ca gustul sa fie extraordinar, deoarece placerea consumului vine in mare parte de la faptul ca ei sunt foarte proaspeti, calzi chiar); 
3. Covrigaria sa fie amplasata intr-un loc cu un oarecare vad. 

In ghidul practic "Covrigarie. O afacere cu profit imediat" sunt prezentate detaliat toate aspectele acestei afaceri:

  • Spatiul comercial joaca un rol esential pentru obtinerea succesului. 
  • Personalul. Aveti nevoie de un cocator priceput, cu experienta si de incredere, precum si de modelatori. O sarcina importanta revine si vanzatorilor, prin modul igienic de servire (obligatoriu intr-un servetel), precum si prin amabilitate si un aspect fizic placut 
  • Furnizorii de materii prime. Este esential sa va gasiti unul sau doi furnizori seriosi de faina si drojdie, care sa va aprovizioneze regulat si cu care sa incheiati un contract avantajos in ce priveste pretul, dat fiind ca veti fi un client permanent.
  • Dotari. Aveti nevoie de cuptor, malaxor pentru procesarea aluatului, masa de inox pentru modelare, baie pentru oparirea covrigilor, spatiu frigorific, sursa de apa curenta etc.

Castigul depinde de mai multi factori: numarul de covrigi vanduti zilnic, chiria spatiului, numarul de angajati, adaosul comercial folosit. In medie, din pretul de 1 leu al unui covrig se obtine un profit net in jur de 0,4 lei (dupa scaderea tuturor cheltuielilor cu materiile prime, cu consumul de gaze, chirie, salarii, dar fara amortizarea echipamentelor). 

Acum pe piata se vand in principal covrigi simpli de Brasov, din aluat simplu, impletiti, opariti si presarati cu sare, pentru ca ei au procesul de productie cel mai simplu si mai economic. Credem ca diversificarea ar putea incepe cu schimbarea formei si incetul cu incetul si a compozitiei, prin adaugarea de zahar, oua, vanilita, arome, mac, sau incercarea diferitelor dimensiuni.

In plus, nu uitati, covrigul mai are si alte avantaje:
 
1. Se vinde tot timpul anului (fie vara, fie iarna, un covrig aburind, de-abia scos din cuptor starneste instantaneu apetitul trecatorilor); 
2. Nu are nevoie de nici un fel de cheltuieli de reclama (amplasarea covrigariei intr-un loc cat de cat circulat este suficienta, pentru ca mirosul imbietor si coada permanenta vor atrage ca un magnet noi si noi clienti); 
3. Fiind foarte ieftin, se vinde in cantitati mari (cateva mii de bucati pe zi).

Pentru a afla toate secretele acestei afaceri extrem de profitabile, comandati chiar ACUM ghidul "Covrigarie. O afacere cu profit imediat”  

Etichete: afaceri, idei de afaceri, covrig, covrigarie, profit, investitie

Scrie un review

Nume:



Review:

Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: